گرامر افعال مدال

گرامر افعال مدال

نكته هاي گرامري زبان انگليسي

  can - could / had to /have to – has to

 

Can

اين فعل کمکي توانايي در زمان حال را بيان مي کند و بعد از اين فعل کمکي از شکل ساده فعل استفاده مي شود و فعلي که بعد از can قرار مي گيرد نبايد ing – ed – es – s داشته باشد.

1- Can john ……. Here by lunch time 
a) got 
b) get * 
c) gets 
d) getting  

2- The children ………. Read this book now. They don’t read it before. 
a) could 
b) has to 
c) can * 
d) had to

اگر توجه داشته باشيم قيد زمان ما now است بنابراين گزينه c درست است و دليل ديگر اينکه children جمع است و با گزينه has to قرار نمي گيرد.  

3- The student can ……..the question very easily. 
a) answers 
b) to answer 
c) answered 
d) answer * 

4- We ……..talk about that later. 
a) could 
b) can* 
c) had to 
d) has to

در اينجا بعد از can شکل ساده فعل را داريم و has to چون براي مفرد است، به کار نمي رود چون we جمع مي باشد.  

 

could

١- توانايي کار در زمان گذشته را بيان مي کند. 
٢- بعد از آن شکل ساده فعل قرار مي گيرد. 
٣- could گذشته canمي باشد.  

a) 1- I can swim well. But I ……..swim very well before. 
cannot 
b) shouldn’t 
c) couldn’t * 
d) mustn’t

تنها گزينه اي که به گذشته اشاره دارد couldn’t است و گزينه c درست است.  

2- All the students could ……..the questions easily yesterday. 
a) answers 
b) answer * 
c) to answer 
d) answering

چون بعد از could فعل بصورت ساده قرار مي گيرد.  

3- Could you …….. English 4 years ago. 
a) wrote 
b) to write 
c) writing 
d) write *

Could فعل کمکي زمان گذشته است و ago هم زمان گذشته را نشان مي دهد و بعد از could بايد فعل به صورت ساده بيايد.  

4- He couldn’t ……..how jet engines work. a) explains 
b) explain * 
c) to explain 
d) explaining

چون could زمان گذشته است و بعد از آن فعل به صورت ساده بيان مي شود.  

 

have to – has to

١- اجبار در زمان حال را بيان مي کند. 
٢- بعد از آن فعل به صورت ساده بيان مي شود  

1- I have to ……… an appointment with the dentist. 
a) makes 
b) make * 
c) to make 
d) making

بعد از has to و have to فعل بايد به شکل ساده بيايد.  

2- Does she ……… speak French in her job? 
a) has to 
b) had to 
c) have to * 
d) can

ابتدا ذکر مي کنيم گزينه a درست است اما بايد دقت کنيم که وقتي که has to و have to با فعل کمکي سؤال مي شود، فعلهاي کمکي اين دو فعل do،does هستند و يادمان باشد وقتي has to با فعل کمکي does سئوالي شود، فعل تبديل به have to مي شود.  

3- She has to ……… her lesson carefully. 
a) study * 
b) studied 
c) to study 
d) studying  

4- Does john ……..help his mother at home? 
a) have to * 
b) has to 
c) had to 
d) can

چون جمله با فعل does سؤالي شده has to تبديل مي شود.  

 

had to مجبور بودن

١- had to اجبار در زمان گذشته را بيان مي کند. 
٢- گذشته have to و has to، had to مي باشد. 
٣- بعد از had to بايد شکل ساده فعل قرار بگيرد.

1- They didn’t know the address. They ……… ask a policeman. 
a) have to 
b) can 
c) had to * 
d) can

چون اتفاق در زمان گذشته است از فعل کمکي had to استفاده مي کنيم.

2- Reza was late for class. He ……..see the teacher. 
a) has to 
b) can 
c) should 
d) had to *

چون was گذشته است بنابراين had to صحيح مي باشد.

3- The old man was sick. He had to ……….The doctor. 
a) saw 
b) see * 
c) sees 
d) seen

چون was گذشته است و در جلسه had to داريم بنابراين بايد شکل ساده فعل قرار بگيرد.

4- I had to ……… for her three hours yesterday. 
a) wait * 
b) waiting 
c) waited 
d) waits  

گرامر افعال مدال

نكته هاي گرامري زبان انگليسي

  can - could / had to /have to – has to

 

Can

اين فعل کمکي توانايي در زمان حال را بيان مي کند و بعد از اين فعل کمکي از شکل ساده فعل استفاده مي شود و فعلي که بعد از can قرار مي گيرد نبايد ing – ed – es – s داشته باشد.

1- Can john ……. Here by lunch time 
a) got 
b) get * 
c) gets 
d) getting  

2- The children ………. Read this book now. They don’t read it before. 
a) could 
b) has to 
c) can * 
d) had to

اگر توجه داشته باشيم قيد زمان ما now است بنابراين گزينه c درست است و دليل ديگر اينکه children جمع است و با گزينه has to قرار نمي گيرد.  

3- The student can ……..the question very easily. 
a) answers 
b) to answer 
c) answered 
d) answer * 

4- We ……..talk about that later. 
a) could 
b) can* 
c) had to 
d) has to

در اينجا بعد از can شکل ساده فعل را داريم و has to چون براي مفرد است، به کار نمي رود چون we جمع مي باشد.  

 

could

١- توانايي کار در زمان گذشته را بيان مي کند. 
٢- بعد از آن شکل ساده فعل قرار مي گيرد. 
٣- could گذشته canمي باشد.  

a) 1- I can swim well. But I ……..swim very well before. 
cannot 
b) shouldn’t 
c) couldn’t * 
d) mustn’t

تنها گزينه اي که به گذشته اشاره دارد couldn’t است و گزينه c درست است.  

2- All the students could ……..the questions easily yesterday. 
a) answers 
b) answer * 
c) to answer 
d) answering

چون بعد از could فعل بصورت ساده قرار مي گيرد.  

3- Could you …….. English 4 years ago. 
a) wrote 
b) to write 
c) writing 
d) write *

Could فعل کمکي زمان گذشته است و ago هم زمان گذشته را نشان مي دهد و بعد از could بايد فعل به صورت ساده بيايد.  

4- He couldn’t ……..how jet engines work. a) explains 
b) explain * 
c) to explain 
d) explaining

چون could زمان گذشته است و بعد از آن فعل به صورت ساده بيان مي شود.  

 

have to – has to

١- اجبار در زمان حال را بيان مي کند. 
٢- بعد از آن فعل به صورت ساده بيان مي شود  

1- I have to ……… an appointment with the dentist. 
a) makes 
b) make * 
c) to make 
d) making

بعد از has to و have to فعل بايد به شکل ساده بيايد.  

2- Does she ……… speak French in her job? 
a) has to 
b) had to 
c) have to * 
d) can

ابتدا ذکر مي کنيم گزينه a درست است اما بايد دقت کنيم که وقتي که has to و have to با فعل کمکي سؤال مي شود، فعلهاي کمکي اين دو فعل do،does هستند و يادمان باشد وقتي has to با فعل کمکي does سئوالي شود، فعل تبديل به have to مي شود.  

3- She has to ……… her lesson carefully. 
a) study * 
b) studied 
c) to study 
d) studying  

4- Does john ……..help his mother at home? 
a) have to * 
b) has to 
c) had to 
d) can

چون جمله با فعل does سؤالي شده has to تبديل مي شود.  

 

had to مجبور بودن

١- had to اجبار در زمان گذشته را بيان مي کند. 
٢- گذشته have to و has to، had to مي باشد. 
٣- بعد از had to بايد شکل ساده فعل قرار بگيرد.

1- They didn’t know the address. They ……… ask a policeman. 
a) have to 
b) can 
c) had to * 
d) can

چون اتفاق در زمان گذشته است از فعل کمکي had to استفاده مي کنيم.

2- Reza was late for class. He ……..see the teacher. 
a) has to 
b) can 
c) should 
d) had to *

چون was گذشته است بنابراين had to صحيح مي باشد.

3- The old man was sick. He had to ……….The doctor. 
a) saw 
b) see * 
c) sees 
d) seen

چون was گذشته است و در جلسه had to داريم بنابراين بايد شکل ساده فعل قرار بگيرد.

4- I had to ……… for her three hours yesterday. 
a) wait * 
b) waiting 
c) waited 
d) waits  

Tags:

0 thoughts on “گرامر افعال مدال”

Leave a Reply